Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

   

U wilt een woonobject kopen in de Vechtstreek of het Gooi. Maak uw wensen kenbaar, wij nemen ruim de tijd voor een persoonlijk gesprek.
"Want alleen door zorgvuldig met elkaar te praten en het uitwisselen van ideeën onstaan de beste resultaten", is het motto van dit makelaarskantoor.

Op internet een huis voor een bepaalde vraagprijs zoeken kan iedereen.
Maar juist de begeleiding en de kennis over de ligging, de naaste omgeving is zo belangrijk. Het uitzicht, de bereikbaarheid, de sfeer, de zonligging, de mogelijkheden tot aan- of uitbouw, tips wat betreft een boot (dicht) bij huis, enfin, noem maar op.

En... als u een huis langs de Vecht zoekt bestaat de mogelijkheid om vanuit een sloep de situatie vanaf het water te bekijken.
Hebben we een passend object gevonden, dan komen vragen aan bod als: "Is de vraagprijs reëel? Hoe is de bouwkundige staat? Doen we nu een bod of is het beter even te wachten? Wat zijn de kosten koper eigenlijk precies? Weet u een oplossing voor ....?".

Maakt u zich geen zorgen want met Paul Makelaars OG aan het roer kunt u, wat betreft de aankoopbegeleiding van een huis, eenvoudig de boot niet missen!!